Notice: WC_Cart::get_cart_url használata nem támogatott a 2.5 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wc_get_cart_url. in /web/var/www/clients/client147/web250/web/wp/wp-includes/functions.php on line 3893

Ifjúsági, Junior, Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokság 2016

Írta: Berke Lóránd 0
27.11.2016

Debrecenben rendezték meg hétvégén az idei Ifjúsági, Junior, Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságot, melyen a Marvel Team SE csapata is részt vett. Emellett helyet kapott a rendezvényen az l. Egyetemes Fekvenyomó Kupa is, népszerűsítve ezzel a sportágat.

A hölgyek versenyében Szabó Lili és Cserna Petra képviselte a Marvel Team egyesületét.

_csc0274

Szabó Lili 70,5 kg-ot nyomott ki, amivel ifjúsági korcsoport első, abszolút összetettben első, junior korcsoportban első és abszolút összetettben lll. helyezést sikerült elérnie. Az ifjú tehetség ezzel megdöntötte az országos ifjúsági csúcsot is -72 kg-os úlycsoportban.

_csc0276

Cserna Petra junior korcsoportban vett részt a versenyen, ahol elhozta az aranyérmet, emellett pedig az egyetemi fekvenyomó versenyen is első helyezett lett -47kg-os súlycsoportban, abszolútban pedig bronzérmesként végzett.

_csc0275

Balog Nátán ismét jó erőben volt, és céljaként kitűzte két korcsoport országos csúcsának megdöntését is. 113kg-os teljesítményével Nátánt az ifjúsági és junior országos csúcs megdöntőjeként köszönthetjük. Ifjúsági korcsoportban l. helyezést ért el, abszolútban és a junior korcsoportban szintén ő hozta el az aranyérmet -59kg-os súlycsoportban.

_csc0269

Csurai Pál elsőnek mérettette meg magát országos szintű versenyen, és 92,5 kg-al 4. helyezést ért el -74kg-os súlycsoportban.


A versenyen Varga Viktort visszatérőként köszönthettük, aki -105kg-os súlycsoportban 120kg-os teljesítményével elérte a 4. helyezést.

_csc0267

Ebben a súlycsoportban Domján Péter bronzérmesként végzett, aki 150kg-ot nyomott ki.

_csc0265

 

Cserna János zárta a versenyt Masters kategóriában méltó eredménnyel. 197,5kg-os teljesítményével ismét a dobogó legfelső fokára állhatott, és abszolút összetettben is ő hozta el az aranyérmet -120kg-os súlycsoportban.

_csc0263

Így a Marvel team versenyzői maximálisan teljesítettek, és mindannyian szép eredménnyel térhettek haza.

Gratulálunk minden versenyzőnek és külön köszönjük  Vésztő Város Önkormányzatának és a Vésztői Városüzemeltetési Irodának és a többi támogatóinknak, hogy  támogatják egyesületünket, a  szurkolóknak az egész napos segítséget és biztatást!

Barkács-Mix és  Vésztői Városüzemeltetési Iroda támogatásával hamarosan elkészül a várva várt pult rendszerünk.

Köszönjük a képeket és cikket  Cserna Petrának!

_csc0266

_csc0272

írta: Berke Lóránd

Marvel Team SE 2020.