Notice: WC_Cart::get_cart_url használata nem támogatott a 2.5 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wc_get_cart_url. in /web/var/www/clients/client147/web250/web/wp/wp-includes/functions.php on line 3893
18
02
2018

Sportbálon díjazták a vésztői sportegyesületek legeredményesebb sportolóit.

Írta: Berke Lóránd 0

 

2018.02.17-én a 18.00 órakor kezdődő Sportbálon díjazták a vésztői sportegyesületek legeredményesebb sportolóit.
A jelen lévőket Dr. Kovács József országgyűlési képviselő köszöntötte, kifejtette, hogy mennyire fontos a sportban az utánpótlás nevelés és a tehetséggondozás, örömmel tölti el, hogy ilyen szintű összetartást lát a sport területén, Vésztőn és általában vidéken. Az est sztárvendége Kiss Virág IFBB Bikini Pro. Világbajnok. Díjakat adott átt: Dr.Kovács József országgyűlési képviselő, Molnár Sándor Vésztő Város polgármestere, Szabó Gézáné alpolgármester asszony, Kiss Virág Világbajnok, Szarvas Andrea szépségkirálynő.

Az év asztaliteniszezője: Tallér Mihály, az év férfi fekvenyomója; Balog Nátán ( ifjúsági fekvenyomó világbajnok), az év női fekvenyomója: Cserna Petra és Szabó Lili; az év női teniszezője: Barabásné Szabó Zsuzsanna, az év teniszezője: Turbucz Attila és Turbucz János, az év harcművésze: Nagy Bence; az év labdarugója Lázár Tamás; szurkolói díjas labdarugója Papp Dávid ,a labdarugók Rábai Róbertet örökös tagjának választották.

A képeket Bagó Lajos készítette.

Egyesületünk a 2017-es évben magyar bajnoki címet nyert versenyzőjének egy emlékplakettet adott át:

Balog Nátán
Berke Lóránd
Cserna János
Cserna Petra
Csongrádi Imréné
Csurai Pál
Csüllög Béla Abszolút Bajnok
Fazekas Tibor
Mikó Imre
Nemes Róbert
Szabó Lili
Szívós Ádám

írta: Berke Lóránd

Marvel Team SE 2020.