Notice: WC_Cart::get_cart_url használata nem támogatott a 2.5 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wc_get_cart_url. in /web/var/www/clients/client147/web250/web/wp/wp-includes/functions.php on line 3893
05
03
2018

Remek vésztői eredmények a RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokságon

Írta: Berke Lóránd 0

Idén Tápiószele ( 2018.03.03-04.) adott otthont a 9. Felnőtt RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokságnak és Parafekvenyomó Magyar Bajnokságnak , amely több szempontból is különleges volt és talán bátran mondhatjuk, hogy nagyon színvonalas országos bajnokság volt.
1.nap
A nők mezőnyében a Cserna Petra kezdte a veresenyzést. -52 kg-os súlycsoportban 55kg os eredményével a felnőttek között is helyt állva a 2. helyen végzett.


Szabó Lili   folytatta a versenyzést a -72 kg-os súlycsoportban. Lilli  ifjúsági versenyzőnkét a felnőtt mezőnyben 71 kg-os eredményével mely ÚJ IFJUSÁGI ORSZÁGOS CSÚCS 5. helyen végzett.


A férfiak versenyével folytatódott a nap -66 kg-os súlycsoportban. Balog Nátán pár éve ifi korcsoportban írta be magát a fekvenyomó sportág történelemkönyvébe, sorra döntötte meg a csúcsokat, amely itt sem volt másképp. Világbajnokunk 150 kg-os teljesítményével nemcsak korosztályos csúcsot nyomott hanem a felnőtt ÚJ ORSZÁGOSZ CSÚCS is az ő nevéhez fűződik.
Balog Nátán: MAGYAR BAJNOK

-74 kg –os súlycsoportban Szívós Ádámért szurkolhattunk. Ádám erőssége a RAW verseny. 152,5 kg-os eredményével sikerült megvédeni a címét.
Szívós Ádám: MAGYAR BAJNOK

A nap utolsó súlycsoportja a 83 kg-os kategória volt. -83 kg-ban Nemes Róbert és Keresztesi Béla képviselte egyesületünket. Béla és Robi, Robi és Béla. Béla minden évbe egyre jobb eredményeket hoz, 167,5 kg-os eredményével 2. helyen végzet. Robinak cím védőként és 7x RAW magyar bajnokként érkezett a versenyre. Eddig még veretlen a RAW versenyek történetében, így célja a 8. aranyérem begyűjtése volt. 172,5 kg-os teljesítménnyel sikerült is s 1. helyen végzett.
Nemes Róbert: MAGYAR BAJNOK


2. nap
-120 kg-os súlycsoportban Cserna Jánosért szurkolhattunk. A 49 éves János 210 kg-os ÚJ ORSZÁGOS MASTERS CSÚCS teljesítményével dobogó 2. fokára álhatott fel. 49 évesen is van keresnivalója a fiatalok között!


120+ kg os súlycsoportban Csüllög Bélának szurkolhattunk. Béla célja a dobogó megszerzése volt, 212,5 kg-os eredményével a 2.helyen sikerült végeznie, ami remek eredmény.

A MARVEL TEAM SE 54. ponttal ismét az 1.helyen végzett a pontértékelés alapján!

Köszönjük a Magyar Erőemelő Szövetségnek, RKA Erőművek SE. és Dr. Lombosi Melindának, hogy ilyen színvonalon sikerült megrendezni a magyar bajnokságot!
Köszönjük Vésztő Város Önkormányzatának a Vésztői Városüzemeltetési Irodának és a többi támogatóinknak, hogy támogatják egyesületünket!
Szabó Lili,Balog Nátán és Cserna János április 23-án utazik Dél-Afrikába a Fekvenyomó Világbajnokságra, reményeim szerint megismétlődik a tavalyi csoda…
Nagyon jól indult az idei év egyesületünk számára, a remek eredmények mellett  több nagyobb támogató jelezte, hogy idén is fogja támogatni egyesületünket!
Hajrá Vésztő!

írta: Berke Lóránd

Marvel Team SE 2020.