12
08
2018

Szabó Lili és Balog Nátán Európa-bajnok

Írta: Berke Lóránd 0

A franciaországi Mérignacban rendezik a RAW (nyomóruha nélküli) fekvenyomó-Európa-bajnokságot. Pénteken a vésztői Marvel Team SE két fiatal emelője mutatkozott be a viadalon.

Az ifjúsági nőknél Szabó Lili 72 kg-ban első kísérletre 70 kg-ot kért, amit biztosan teljesített. A folytatásban a 75 kg már kifogott a vésztői sportolón, aki azonban korábbi, 70 kg-os teljesítményével is biztosan nyerte az Európa-bajnoki címet.

Az ifjúsági fiúknál a Marvel Team SE korosztályos világbajnok versenyzője Balog Nátán 66 kg-ban szerepelt. Elsőre a 145,5 kg-ot kinyomta, ami új korosztályos Európa-csúcs. A folytatásban az új világrekordot jelentő 155 kg-ra ment a vésztői emelő, ám ezt a súlyt nem tudta kinyomni, de így is megszerezte a súlycsoport aranyérmét.

Berke Lóránd vezetőedző tanítványai eddig kiválóan teljesítenek az Eb-n, hiszen az eddig szerepelt mindhárom vésztői sportoló Európa-bajnoki címet szerzett.
forrás: BEOL.hu
Köszönjük Vésztő Város Önkormányzatának, Varga Sándornak ( Livita-Dorta Kft.), Vésztői Városüzemeltetési Irodának, Hungaropharma Zrt., Layer Kft.,és a többi támogatóinknak hogy támogatták az Európa-bajnokságra a felkészülésünket!

_______________________________________________________________

TÁMOGASD TE IS A MARVEL TEAM-ET

Támogatásoddal hozzájárulsz a MARVEL TEAM SE működési költségeihez

Támogatás banki átutalással
SZÁMLATULAJDONOS:
MARVEL TEAM TESTÉPÍTŐ SZABADIDŐSPORT EGYESÜLET
Számlaszám:
11733209-20019316
Nemzetközi utaláshoz:
IBAN szám: HU40 1173 3209 2001 9316 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
KÖZLEMÉNY: TÁMOGATÁS + Írd meg nekünk pár szóban, miért támogattad a Marvel Team-et!

 

Támogatás bankkártyás fizetéssel

https://www.paypal.me/marvelteam

Biztonságos fizetés a PayPal felületén

írta: Berke Lóránd

Marvel Team SE 2018.