Notice: WC_Cart::get_cart_url használata nem támogatott a 2.5 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wc_get_cart_url. in /web/var/www/clients/client147/web250/web/wp/wp-includes/functions.php on line 3893
10
12
2018

Vésztői sikerek a Fekvenyomó Magyar Bajnokságon

Írta: Berke Lóránd 0
A hétvégén rendezték meg a XXVIII Női Férfi Ifjúsági-Junior-Master-Felnőtt Fekvenyomó Magyar Bajnokságot és Para-Erőemelő ranglista versenyt, Beleden. A Marvel Team csapata 2 női és 7 férfi versenyzővel képviseltette magát és szállt harcba a magyar bajnoki címek megszerzéséért.
Délelőtt a női mezőny kezdte  versenyzést, ahol Cserna Petra -52 kg súlycsoportba magabiztosan versenyezve, 3 sikeres gyakorlatot bemutatva 65kg teljesítménnyel junior korosztályban magyar bajnoki címet szerzett és megnyerte az abszolút kategóriát is. Eredményével felnőtt kategóriában második helyen végzett. Csongrádi Imréné Masters 2 kategóriában szintén 3 sikeres gyakorlatot bemutatva 80.5 kg teljesítményével magyar bajnoki címet szerzett, amely új országos csúcsot is jelentett. Felnőtt kategóriában második helyen végzett.
Délután a férfiak versenye következett. -74 kg b Szívós Ádám kezdte a versenyzést, aki 175 kg eredményével magabiztosan nyerte a kategóriát. Ádám megérdemelten szerezte meg első felnőtt magyar bajnoki címét.
Mikó Imre és Nemes Róbert folytatta a versenyzést 93kg kategóriában. Imi Masters 2 korcsoportban 150 kg eredményével kategóriája legjobbjának bizonyult és egyéni csúcsot is nyomott. Abszolút értékelésben a második helyen végzett. Robi először versenyzett a 93kg kategóriában, ő volt a legkönnyebb 86.8 testsúllyal. 225 kg teljesítményével megszerezte 7. magyar bajnoki címét.
A 74kg és 83 kg kategória címe mellett ez már a 3. súlycsoport, ahol tudott győzedelmeskedni. 105 kg súlycsoportban Berke Lóránd, a Marvel Team vezetője folytatta a magabiztos versenyzést. 240kg teljesítményével Lóri az 5. magyar bajnoki címét szerezte meg és hozta egy lépéssel közelebb a csapatot a csapatverseny megnyeréséhez.
Cserna János folytatta a versenyzést 120kg súlycsoportban. Jani 260 kg -al megnyerte a kategóriáját, de eredménye messze elmaradt a legjobbjától. Célja a 293 kg magyar csúcs megdöntése volt, amely most nem sikerült, de legközelebb menni fog. Ezzel az eredményével is azonban az abszolút kategória 3. helyén végzett. Masters 2 kategóriában aranyérmet szerzett és abszolút első helyen is végzett,János 4. magyar bajnoki címét szerezte meg.
+120 kg súlycsoportban Varga Endre és Csüllög Béla folytatta a versenyzést. Endre 220 kg eredményével a dobogó harmadik fokára állhatott. Béla végig versenyben volt az aranyéremért, 290 kg eredményével ezüstérmet szerzett és mindemellett abszolút második helyen is végzett.
A Marvel Team csapata 57 ponttal megnyerte a csapatversenyt és beállította az eddigi legmagasabb ponteredményt is. A verseny jó felmérő volt  jövő májusban, Tokióban megrendezésre kerülő világbajnokságra is.
Idén zsínorban 9. alkalommal sikerült a Marvel Team csapatának megnyerni a csapat versenyt pontok alapján.
Legközelebbi versenyük a márciusi RAW magyar bajnokság lesz.
Ezekhez az eredményekhez Ti is kellettetek kedves támogatóink! A Marvel Team SE sikeressége nagyban annak is köszönhető, hogy évek óta töretlenül támogatják egyesületünket különböző formában.
Köszönjük a Magyar Erőemelő Szövetségnek, Rónaszéki András elnök úrnak, 
Köszönjük Vésztő Város Önkormányzatának, Molnár Sándor polgármester úrnak, a Vésztői Városüzemeltetési Irodának,
Alföldvíz Zrt
Bagó Lajos
Barkács-Mix 
Biotech USA
Dekorpont  
Dr.Giczei Ilona
Dr.Mike László
Farkas János 
Jámbor Anita
Karkas Anikó 
Keacio -Art Kft 
Kert-Land Kft 
Kukla József
Layer Kft
Liget- Gasztró  
Lovász György ( Atlas-Sport KFT.)
Mikó Imre
Nagy János
ORYZA-Hántoló Kft. Dévaványa ( Reile Tamás )
OTP BANK
Pap Sándor 
Pascal Kölgen
Powerman.hu webshop
Profood Flexum Kft. Mosonmagyaróvár ( Domokos Zsolt )
Sinka István Művelődési Központ 
SBD Hungary
Rábai Zoltán
Szántó József
Vésztői Vadásztársaság
Varázs Üzlet 
Varga Sándor ( Livita-Dorta KFT.) 
Varietas Vendéglő
Veress Sándor 
állandó média partnereink Beol.hu, BMSEXTRA.hu és a többi támogatóinknak, hogy támogatják egyesületünket!
Az adójuk 1%-át felajánlóknak, tagjainknak, szurkolóinknak.

írta: Berke Lóránd

Marvel Team SE 2020.