Notice: WC_Cart::get_cart_url használata nem támogatott a 2.5 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wc_get_cart_url. in /web/var/www/clients/client147/web250/web/wp/wp-includes/functions.php on line 3893
17
03
2019

Sikeres szereplés az Országos Bajnokságon

Írta: Berke Lóránd 0

Beleden került megrendezésre RAW Fekvenyomó Magyar Bajnoksàg 2019.03.16-án. Az idei év első versenye volt számunkra. A csapat nagy része a tokiói fekvenyomó világbajnokságra készül, próbáljuk a felkészülést úgy időzíteni, hogy Tokióban legyünk csúcsformában( az előzetes nevezések alapján az elmúlt évek legerősebb világbajnoksága van kilátásban )!

Egyesületünk versenyzői a következő eredményeket érték el:

Szabó Lili 18 évesen ezüst érmet szerzett a felnőtt RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokságon 63 kg-os kategóriában 67,5 kg-al.

Tóth László bronz érmet szerzett a felnőtt RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokságon 74kg-os kategóriában 150 kg-al. Laci több mint 10 év kihagyás után tért vissza a versenyzéshez! Köszönjük, hogy minket választottál !

Balog Nátán megvédte a címét!Náti Magyar Bajnok lett a felnőtt RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokságon 74 kg-os kategóriában 160 kg-al.

Szívós Ádám címvédőként Magyar Bajnok lett a felnőtt RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokságon 83 kg-os kategóriában 165 kg-al.

Nemes Róbert bronz érmet szerzett a felnőtt RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokságon 93 kg-os kategóriában 180 kg-al.Robi idén indult elsőnek a 93 kg-os kategóriában.

Cserna János 50 évesen ezüst érmet szerzett a felnőtt RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokságon 120 kg-os kategóriában 210 kg-al.

Bajnokok Bajnoka!

Balog Nátán 18 évesen harmadik helyen végzett az Abszolút versenyben IPF pontok alapján a RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokságon !Gratulálunk Kornélnak és Gézának!

A csapat 1.helyen végzett

A Marvel Team SE sikeressége nagyban annak is köszönhető, hogy a támogatók évek óta töretlenül támogatják egyesületünket különböző formában.
Köszönjük Vésztő Város Önkormányzatának, Molnár Sándor polgármester úrnak, a Vésztői Városüzemeltetési Irodának és támogatóinknak, hogy mellettünk vannak! Köszönjük a Magyar Erőemelő Szövetségnek, Rónaszéki András elnök úrnak és Eőry Jenőnek a színvonalas verseny rendezést !

Köszönjük a szurkolók támogatását!

írta: Berke Lóránd

Marvel Team SE 2020.