Notice: WC_Cart::get_cart_url használata nem támogatott a 2.5 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wc_get_cart_url. in /web/var/www/clients/client147/web250/web/wp/wp-includes/functions.php on line 3893
03
09
2019

Balog Nátán indul az Arnold Classicon

Írta: Berke Lóránd 0

Szeptember 20-án Barcelonában az Arnold Classicon versenyez a vésztői Marvel Team SE világbajnok fekvenyomója open összevont kategóriában. ,,Dávid és Góliát “ küzdelmet idézi majd a verseny, hiszen Nátán lesz a legkönnyebb és legfiatalabb az egész mezőnyben.

Mint ismeretes a 18 éves vésztői sportoló idén Tokióban 74 kg-ban nyert junior világbajnoki címet 225 kg-mal legfiatalabb versenyzőként.
– Aki ismer, mindenki tudja, hogy amikor lejövök a dobogóról vagy hazajövök egy versenyről máris egy új célt, új kihívást keresek. Most ilyen számomra a hamarosan Barcelonaban megrendezett Arnold Classic fekvenyomó viadal. Ez a verseny annyiban más az eddigi versenyeimtől, hogy nincsenek súly illetve korcsoportok, hanem egy speciális pontrendszer alapján bizonyíthatom, hogy az összes sportoló között a legjobbak között lehetek. Célom valamelyik dobogós helyet elérni legfiatalabb versenyzőként, egy újabb egyéni csúcsot nyomni, és természetesen Arnold Schwarzeneggerrel személyesen találkozni.

A vésztői fiatal felkészülése nagyon jól halad az Arnold Classic-ra – tudtuk meg edzőjétől, Berke Lórándtól.
Balog Nátán nevéhez egy ifjúsági Európa-rekord, és egy világrekord fűződik. Az Európa-rekordot tavaly augusztusban állította fel Franciaországban 66 kg-ban 145 kg-mal. A világrekordot 2018 októberében Luxemburgban érte el 190 kg-os teljesítménnyel.

 

írta: Berke Lóránd

Marvel Team SE 2020.